Disclaimer

Deze website is een uitgave van het Nationaal Platform Rio+20. Alle rechten van intellectuele eigendom, waaronder auteursrechten, berusten bij het NPRio+20.

Wij besteden zorgvuldige aandacht bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van informatie, maar kunnen op geen enkele manier instaan voor de juistheid en volledigheid hiervan. NPRio+20 aanvaardt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Deze website bevat links naar andere sites. NPRio+20 is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze sites.

NPRio+20 draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de door bezoekers ingebrachte inhoud op de website en onderschrijft niet noodzakelijkerwijs de inhoud van de gepubliceerde berichten. In reacties geposte informatie op de website vallen volledig onder de verantwoordelijkheid van de bezoeker.

De redactie van deze website heeft het recht om berichten te verwijderen die een discriminerende strekking hebben, onnodig schokkend of aanstootgevend zijn of een commerciële strekking hebben.

Blogs

Archief
Peter Bakker: “Bedrijfsleven belangrijkste factor voor verandering”
Door Merijn van Nuland “In feite eten we onszelf op.... lees meer
Duurzaamheid op je bord
Een betere wereld begint met een broodje sprinkhaan. Wel eerst... lees meer
De duurzame vervuiler?
‘Maar zij doen het ook niet!’ Een vaak gehoord argument... lees meer

Video

promo-rioaandemaas

In samenwerking met:

In samenwerking met: